Un motor nou se pune in functiune fara a-l forta. Se lucreaza astfel o perioada, numita ”rodaj". Rodajul unei drujbe se face pe perioada in care se consuma 3-5 rezervoare de benzina si se evita accelerarea motorului la turatii mari.
Cea mai potrivită soluţie pentru a rezolva problema la faţa locului este folosirea kitului pentru ascuţirea lanţului. Împreună cu menghina mobilă, vei avea la îndemână toate accesoriile necesare întreţinerii lanţului şi a şinei de ghidaj, nefiind necesară întreruperea lucrului şi vizitarea unui atelier specializat.

Ghid de Utilizare a unei Drujbe (VIDEO)

Posted by     Drujbe Husqvarna      0 Comments  views (4935)
Acest ghid se adreseaza atât începătorilor, care nu sunt familiarizați cu folosirea unei drujbe, dar și experților în tăiatul cu motoferăstrăul.

Cum sa Intretii Corect o Drujba - Ghidul Incepatorului

Posted by     Drujbe Husqvarna      0 Comments  views (20552)
PENRU A FACE RODAJUL, NU LASATI DRUJBA SA MEARGA IN RELANTI!Motoarele in 2 timpi sunt proiectate sa functioneze la turatii mari, peste 7000 rpm. La aceste turatii, combustibilul este ars in totalitate, nu se depune calamina pe piston si motorul functioneaza optim.Rodajul corect al unei drujbe se face in sarcina usoara, taind lemne cu diametre mici (maxim 10-15 cm), pana se consuma primele 3-4 rezervoare de benzina.
Iarnă înseamnă zăpadă. Şi zăpadă înseamnă să dai cu lopata. Află cum să faci mai uşoară munca de curăţare a zăpezii!

Care drujbă este mai bună: Stihl sau Husqvarna ?

Posted by     Drujbe Husqvarna      0 Comments  views (39643)
Pentru bugete de criză, Husqvarna 135 este un model mai ieftin, recomandabil în locul unui fierăstrău hobby, iar de la Stihl, modelul MS 231 este recomandat pentru o gospodărie medie.

9,5 MOTIVE SĂ ALEGI O MOTOCOASĂ HUSQVARNA

Posted by     Motocoase Husqvarna      0 Comments  views (5951)
Deţii mai multe hectare de păşune, ce trebuie cosite de două ori pe an? Ai animale şi trebuie să le asiguri fân pentru iarnă? Primeşti bani de la APIA şi trebuie să defrişezi şi să cureţi păşunea? Terenul tău nu este plat sau este în pantă şi nu poţi intra cu tractorul să-l coseşti?

Ghid de cumparare al unei masini de tuns gazon

Posted by     Masini de tuns gazon      0 Comments  views (2209)
La suprafete de gazon medii (200 - 800 mp), se recomandă maşini de tuns iarba electrice. Compacte si usor de manipulat, acestea prezintă toate avantajele aparatelor electrice: le-ai bagat în priza, ai apasat pe buton şi începi lucrul.Se pot folosi pe orice pantă, nu au limitări de înclinare şi nu prezintă pericol de răsturnare.