- Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Chim Grup SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs., un membru al familiei Dvs. ori o alta persoana.

- Sunteti obligat sa furnizati datele reale, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate. Refuzul Dvs. va face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operatorii Genesys Comp, in scopul livrarii produselor.


- Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite firma noastra, va rugam sa introduceti adresa Dvs. de e-mail la rubrica: Newsletter. Inscrie-te! (vezi caseta din meniul lateral dreapta al magazinului nostru on-line.)


- Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dvs. personale si aveti dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei Chim Grup SRL.


- Daca unele din datele despre Dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


- Compania noastra va garanteaza ca datele oferite de Dvs. vor fi folosite strict in vederea livrarii optime a comenzii Dvs.


- Aceste date nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara acordul Dvs. prealabil.